Wij zijn de toneelvereniging in Winssen. Dit jaar bestaan wij 35 jaar. Dit vierden wij dit jaar met een zeer bijzondere jubileumvoorstelling over het dorpse verzet in Maas en Waal tijdens de WOII. In deze voorstelling werd samengewerkt met Koninklijke fanfare ULTO. De voorstelling was een groot succes en maar liefst 1000 bezoekers bekeken vol enthousiasme de voorstelling.

Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe regisseur. Kijk voor de volledige vacature onder het kopje 'Informatie'.

Toneelvereniging Plankenkoorts

Onze vereniging bestaat momenteel uit een volwassen groep (16+). We repeteren 1 keer per week in het ontmoetingscentrum 'de Paulus' ín Winssen. Plankenkoorts is een gezellige en warme club waarbij het 'samen toneelspelen' centraal staat.

Heeft u interesse om lid te worden of donateur van onze club,  kunt u zich hiervoor opgeven via onze secretaris. Onze club is ook te vinden op Facebook.

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier op onze website!